Een keertje komen trainen?

 

Wilt u een keer komen trainen met uw hond? Dat kan! U hond hoeft geen ervaring te hebben en het hoeft ook geen windhond te zijn. Wel moet de hond interesse hebben in het 'najagen' van bewegende voorwerpen. 

Wij hebben bij elke training mensen die u en uw hond op weg helpen. Zo zal een onervaren hond nooit vanuit het starthok starten of een hele ronde lopen. Ervaren mensen zullen de hond stap voor stap laten kennismaken met 'het haas' en de baan. Tussen de 1e en 2e trainingsronde houden wij een pauze. U kunt dan wat te drinken en eten halen in onze kantine en een praatje maken met andere enthousiaste (wind)hondeneigenaren.

 

Normaal hoeft U zich niet van te voren op te geven voor een training.Helaas is in deze tijd van corona is het iets anders geregeld . Trainen kan nu alleen als men zich via de mail heeft aangemeld.<<  swiftsecretariaat@gmail.com>> Houd de site en onze fb pagina in de gaten wanneer de eerst volgende training is! 

Voor niet -leden kost een losse training, bij een hele baan, 5,00 euro per hond, u mag uw hond dan tweemaal laten lopen. Bij een kort stukje is het 2,50 euro. Kom je met meer dan twee honden dan is het vanaf de 3e hond 2,50 euro per hond.

Denkt u wel aan het volgende:

-uw hond dient in een goede conditie te zijn

-uw hond dient geen extreem overgewicht te hebben

-uw hond goed in- en uit te lopen (minimaal 10 minuten), u kunt tips vragen bij onze medewerkers.

-uw hond niet binnen 2 uur voor de training te voeren

-"Pittbul/Stafford-achtige" dienen bij het betreden van het terrein een goed passende muilkorf te dragen.

 

 

                  

 

 


Contact

Rhedense windhonden Ren & Coursing vereniging

Biljoen 14
Velp
6883JH

06-83335961 Janny
06-24692067 Andrea( alleen na 19.00 ivm werk)
Bij vragen over/inschrijvingen renwedstrijden:
Andrea 06-24692067