Lid worden

U kunt lid worden van onze vereniging door onderstaand formulier in te vullen of via een inschrijfformulier wat te verkrijgen is bij het secretariaat.

Wij maken onderscheid tussen:

(Gewoon) lid: U kunt dan onbeperkt deelnemen aan trainingen op zowel de baan als coursing en kunt een startlicentie aanvragen om aan wedstrijden deel te nemen. U heeft een stem bij verenigingsbesluiten. De kosten bedragen 75 euro per jaar.

(Aangeslotenen) Trainingslid: U kunt onbeperkt deelnemen aan zowel ren- als coursingtrainingen die Swift organiseert. De kosten bedragen 40 euro per jaar. (voorheen werd er onderscheid gemaakt in renlid of coursinglid, dit is nu samengevoegd).

Donateur:    Voor minimaal 10 euro per jaar kunt u Swift extra steunen door deze donatie.

Huishoudelijk reglement van RWRV Swift is te downloaden via de deze link

Uiteraard bent u altijd welkom een kijkje te komen nemen bij een training of een keer mee te trainen met uw hond. Een losse training kost 4 euro per hond. U mag uw hond dan 2x laten rennen op de baan of 2x een coursing laten lopen.

Aanmelding lidmaatschap