TRAININGEN BEGINNEN

13-05-2020 17:52

....WE GAAN BEGINNEN !!!....

Zaterdag 16 mei gaan we om 11.00 beginnen met de eerste training !!
Alle leden hebben hier een mail over ontvangen met uitgebreide informatie.

Helaas zijn we door de huidige situatie genoodzaakt om maatregelen te nemen voor ieders veiligheid.
Zo is de training alleen voor de leden ( ook de trainingsleden) tot maximaal 30 honden !

Het terrein is zo ingedeeld dat er eenrichtingsverkeer is ontstaan .
Houd je daaraan en denk om de 1,5 meter afstand !

* HOE GAAN WE HET DOEN ??

Het is de bedoeling dat alleen de mensen op het terrein komen die een hond starten,dus niet met het hele gezin. Denk aan hun veiligheid.
Er worden tijdblokken gemaakt ,zodat men weet hoe laat ongeveer aanwezig te moeten zijn .
Eigenaar graag 10 minuten eerder aanwezig dan opgegeven tijdstip.
Maximaal 2 honden per rit ( hok 1 + hok 6 )
Nadat de honden zijn opgevangen kun je via de aangegeven route naar de uitgang om uit te lopen.

*AANMELDEN !!

- Aanmelden kan alleen via de mail ( swiftsecretariaat@gmail.com) of via whatsapp ( Janny 06-83335961)
- Aanmelden kan tot vrijdagavond 15 mei 19.00 uur !
- Bij aanmelden doorgeven : naam hond + aantal.
naam eigenaar .
welke afstand ( bijv.klein stukje )
Wil je met een andere hond lopen dan moet je dit zelf van te voren regelen en doorgeven.
Vrijdagavond word het via de mail bekend gemaakt aan degene die zich aangemeld hebben.

* ETEN & DRINKEN !!

Op last van de gemeente moeten de kantine + keuken helaas gesloten blijven.
We hebben van alles geprobeerd om toch de kantine/keuken als soort van afhaal te mogen openen ,maar daar werd geen gehoor aangegeven. De gemeente is hier heel standvastig in en dat betekent voor Swift geen inkomsten tot 1 september !
Daarom mag men nu, bij wijze van uitzondering ,wel zelf eten en drinken meenemen maar dit moet bij de auto genuttigd worden.
Hopen snel op betere tijden.

*TOILET !!

Toilet is bereikbaar .
Voor de heren achterom .
Voor goede hygiƫne word gezorgd.

Laten we er zaterdag een leuke eerste trainingsdag van maken en hou rekening met elkaar !
Gun elkaar de 1,5 meter ruimte dan komt het allemaal goed !

Tot Zaterdag !

06-83335961 ( Janny)