Overpeinzingen van een wedstrijdsecretariaat...

06-09-2016 13:57

Afgelopen weekend hielden wij weer onze jaarlijkse OostGelreCoursing op het prachtige wijndomein Besselinkschans in Lievelde. Helaas verliep het dit jaar niet zoals wij gehoopt hadden. Voor ons als vereniging zeer frustrerend omdat we de vinger er niet op kunnen leggen waar het niet goed zat...?

Waren het de greppels? Maar die liggen daar elk jaar...

Het veld? Het parcours? Maar die waren beiden door de aanwezige officials van de windhondencommissie die ochtend nog goedgekeurd...

Het weer? Maar dat was precies goed...

 

Kortom we weten het niet maar wel dat we als vereniging altijd maar één doel voor ogen hebben en dat is een topdag organiseren voor honden en baasjes waarbij de veiligheid van de hondjes voorop staat! Wij vinden het dan ook verschrikkelijk dat er twee honden geblesseerd zijn geraakt en wensen deze honden veel beterschap en de baasjes sterkte met de komende revalidatieperiode.

Uiteraard staan wij open voor tips en suggesties om onze mooie OostGelrecoursing te behouden zodat iedereen volgend jaar weer kan genieten van een mooie (veilige!) coursing op het natuurlijk grasland in Lievelde.

 


Contact

Rhedense windhonden Ren & Coursing vereniging

Biljoen 14
Velp
6883JH

06-10087414

Bij vragen over/inschrijvingen renwedstrijden:
Andrea 06-24692067