Nationale Schanscoursing...afgelast!

25-05-2015 11:40

Beste mensen,

Wij, het bestuur van Swift, heeft helaas de beslissing moeten nemen de Nationale Schans Coursing van a.s. zaterdag 30 mei te Lievelde (Lichtenvoorde)  af te gelasten…

Wij vinden dit ongelooflijk jammer maar ondanks onze inspanningen is het ons niet gelukt voldoende deelnemers te krijgen.

Uiteraard hopen we dat we wederom op u kunnen rekenen in september bij de Oost Gelre Coursing. De ervaring heeft ons geleerd dat die altijd druk bezocht wordt dus wij hopen tot dan?

Voor inschrijven zie onze site: Inschrijving Coursingwedstrijd

De coursingtraining van vrijdag 29 mei zal ook komen te vervallen maar daarvoor in de plaats zullen wij een coursingtraining geven op zaterdag 30 mei op ons eigen terrein in Velp. Hopelijk kunnen wij u op deze manier toch een beetje tegemoet  komen als u toch gezellig wil komen coursen met uw hond(en).

Wij hopen u allen a.s. zaterdag te zien op onze training in Velp! (aanvang 10.00 uur)