Inschrijving Nationale Schans coursing te Lichtenvoorde verlengd tot dinsdagavond 27 mei 20.00 uur!!!

23-05-2014 21:40

U komt toch zeker ook?!

Zaterdag 31 mei organiseert Ren- en coursingvereniging Swift de "Nationale Schans coursing" te Lichtenvoorde.

Zie ook: Uitschrijving Coursing 31 mei 2014

Maar buiten de coursing op het schitterende en gezellige terrein in Lichtenvoorde organiseren wij ook een verloting met leuke prijzen (altijd prijs) en komt Hondendrukwerk met hun prachtige laser graveren machine zodat u een prachtige plaat, sleutelhanger, granieten steen etc. van uw hond kunt laten maken!!! Neem eens een kijkje op hun fb pagina zodat u alvast kunt kijken wat u mooi zal vinden om mee naar huis te nemen! (neem een memorystick mee met foto's van uw hond(en))

www.facebook.com/Hondendrukwerk.nl?fref=nf

Voorbeeld gegraveerde borden

Uiteraard zijn er ook prachtige prijzen te winnen...en...goed weer hebben we wel besteld!

Schrijf nu in: Inschrijving Coursing

En we zien u heel graag zaterdag 31 mei in Lichtenvoorde!!!