Bijna 2018....

22-12-2017 12:58

Beste mensen,

Nog heel even en we kunnen een sportief jaar afsluiten vol fijne en mooie momenten met onze trouwe viervoeters! Inmiddels zijn wij van het bestuur al achter de schermen bezig met de voorbereidingen voor een nieuw sportief jaar.

Dit betekent dat u spoedig een uitnodiging zult krijgen voor onze ALV waarvan we hopen dat u allen zult komen om er met elkaar een fijn goed lopend trainingsjaar van te maken.

Helaas heeft Sarah aangegeven te stoppen als bestuurslid dat betekent dat wij nog op zoek zijn naar een enthousiaste collega. Lijkt dit iets voor jou? Schroom dan niet contact op te nemen met Andrea of Monique. Alleen met een volledig team kunnen we er weer een fijn jaar van maken.

We proberen ook dit jaar weer een entingsdag te organiseren eind januari/begin februari met Dr. Oranje van DAP Zelhem. Zodra hier meer over bekend is laten wij het u weten.

Tijdens de ALV en/of entingsdag kunt u uw licentieboekjes inleveren bij Monique zodat u deze weer op tijd retour krijgt voor het nieuwe wedstrijdseizoen.

Rest ons nog u allen een hele mooie kerst te wensen met uw dierbare om u heen en een fantastische jaarwisseling met veel plezier en gezondheid in 2018!!!

Namens het bestuur van RWR Swift

 

en een top...

 

 

 

 


Contact

Rhedense windhonden Ren & Coursing vereniging

Biljoen 14
Velp
6883JH

06-10087414