Afgelasting wedstrijd ' GELDERSE ZILVEREN ROOS ' van zondag 2 juni

29-05-2019 20:54

Helaas gaat er voor de 3e keer weer een wedstrijd niet door !!!!!!

Net als het afgelasten van de vorige twee wedstrijden zijn wij van Swift heel erg teleurgesteld dat er maar zo weinig inschrijvingen zijn gekomen !! Er waren maar 11 inschrijvingen!!  Deze keer hadden we gehoopt dat het eindelijk door zou gaan en waren we enthousiast weer begonnen met de voorbereidingen voor De Gelderse Zilveren Roos.

Elk vrij uurtje is besteed om de baan in perfecte staat te brengen..Helaas is het voor de zoveelste keer weer voor niks geweest !!

Maar Swift gaat na deze domper gewoon beginnen met de voorbereidingen voor de volgende wedstrijd.

Op 1 september staat de 'Rian van Andel Coursing' op het programma en hopen dat deze coursing wedstrijd doorgaat als herinnering aan Rian